2021. április 14. szerdaTibor

Nem hibázott a bajnokságban az FK Csíkszereda

 utolsó frissítés: 12:25 GMT +2, 2019. március 04.

Győzelemmel kezdte a harmadosztályú román labdarúgó-bajnokság tavaszi idényét az FK Csíkszereda, a piros-feketék vasárnap délután simán, 3–0-ra nyertek hazai pályán a Barcarozsnyói Olimpic Cetate ellen.

Az FK Csíkszereda játékosai alig pihenhették ki a Románia Kupa negyeddöntőjét, amelyen háromgólos vereséget könyveltek el a címvédő Universitatea Craiovával szemben, máris egy bajnoki várt rájuk a Liga 3 tizenhatodik fordulójában. Valentin Suciu legénysége magabiztos játékkal gyűjtötte be a három pontot: a csíkiak Bajkó Barna góljával vezettek a szünetben, majd a rutinos csapatkapitány duplázott a második félidőben, a 3–0-s végeredményt pedig Hodgyai László állította be.

Az FK Csíkszereda hátránya változatlanul hat pont a Lénárdfalvi SK, illetve egy a Nagybányai Minaur mögött, a máramarosi riválisok egyaránt nagy különbséggel győztek a szombati játéknapon.

Liga 3, ötös csoport, 16. forduló

FK Csíkszereda–Barcarozsnyói Olimpic Cetate 3–0

Korábban:

Radnóti SK–Nagybányai Minaur 0–5
Léndárfalvi SK–Marosvásárhelyi SE 10–0
Szászhermányi FC–Kolozsvári Sănătatea 0–1
Tasnádi Unirea–Szászrégeni Avântul
Székelyudvarhelyi FC–Dési Unirea 3–2
Kolozsvári CFR II–Besztercei Gloria 2–1
Medgyesi Gaz Metan II–Tordai Arieșul 2–0

Az élmezőnyben: 1. Lénárdfalvi SK 40 pont, 2. Nagybányai Minaur 35, 3. FK Csíkszereda 34, 4. Kolozsvári CFR II 31, 5. Kolozsvári Sănătatea 30.  

FK CsíkszeredaLiga 3futball
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek