2024. március 28. csütörtökGedeon, Johanna

Hosszabbított a Kolozsvári CFR kapitánya

 utolsó frissítés: 14:10 GMT +2, 2019. január 25.

Jó esély mutatkozik arra, hogy a Kolozsvári CFR-ből vonuljon vissza Camora, a 32 éves portugál csapatkapitány újabb három évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését.

A hírről honlapján számolt be a kolozsvári labdarúgóklub, mint írják, Camora a CFR egyik legfontosabb játékosa, egy igazi vezéregyéniség és szeretne újabb trófeákat nyerni a bordó-fehérekkel.

fotó: Manases Sándor/Lelátó

Mário Jorge Malico Paulino 2011 nyarán a Navaltól érkezett Kolozsvárra és gyorsan a „vasutasok” egyik alapemberévé vált. A portugál balhátvéd eddig 270 mérkőzésen lépett pályára a CFR-nél, hat gólja és 26 gólpassza van, a klubnál pedig ő tartja a bajnoki meccsrekordot: csak a Liga 1-ben 224 találkozót pipált ki és 110 alkalommal a csapatkapitányi karszalagot viselte.

A Transfermarkt szakoldalon 1,2 millióra értékelt labdarúgó kétszer lett bajnok a kolozsvári csapattal, ugyanakkor a Románia Kupát és a román szuperkupát is megnyerte egy-egy ízben.

„Mindig mondtam, hogy imádom Kolozsvárt, beleszerettem ebbe a klubba. Itt szeretném befejezni a pályafutásomat, ez viszont nem csak rajtam múlik. A végsőkig tisztelni fogom ezt az egyesületet, a vezetőséget, a szurkolókat és biztosra állíthatom, hogy mindig a CFR szurkolója maradok” – nyilatkozta a Digi Sportnak Camora.

A Liga 1 listavezetőjéhez kapcsolódó hír, hogy Robert Tambet kölcsönadták a moldáv bajnok FC Sheriff Tiraspolnak. A kameruni válogatott csatár a török Adana Demirsportól csatlakozott 2018 nyarán, azóta tíz mérkőzésen kapott lehetőséget és két gólt szerzett.

A Kolozsvári CFR péntek délután a szlovák AS Trencinnel játssza utolsó felkészülési mérkőzését az antalyai edzőtáborban.                                 

Kolozsvári CFRCamorafutballLiga 1
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek