2020. október 27. keddSzabina

Király Gábor csapatával játszott felkészülésit a Sepsi OSK

 utolsó frissítés: 22:06 GMT +2, 2019. január 22.

Király Gábor együttesével, a Szombathelyi Haladással játszott felkészülési mérkőzést a Sepsi OSK, igaz a 108-szoros magyar válogatott kapus nem kapott szerepet a törökországi edzőtáborban rendezett keddi edzőmeccsen, amelyet a székelyföldi csapat nyert 2–1 arányban.

A Sepsi OSK honlapja szerint Eugen Neagoe vezetőedző a következő kezdőtizenegyet küldte pályára: Stoian – Drăghici, Rudol, Rus, Sato, Karnickij, Velev, Carnat, Mensah, Hamed, Szimonovszki. A második játékrészben Fejér, Hadnagy, Popescu, Ștefan, Vașvari, Jovanovic, Tandia, Nouvier és Moura is játszott.

A piros-fehérek Yasin Hamed fejesgóljával kerültek előnybe az első félidő közepén. A Hali cseh csatárja, Michael Rabusic révén egyenlített a 62. percben. Ezt követően Joseph Mensah is betalált, amire már nem tudtak válaszolni a szombathelyi zöld-fehérek.

„Nagyon jó iramú mérkőzést vívtunk, egy fikarcnyit sem volt jobb a Sepsi. A vereség ellenére elégedett vagyok a csapattal, jól futballoztak a fiúk” – olvasható a haladas.hu meccsbeszámolójában Horváth Ferenc vezetőedző nyilatkozata.

A Szombathelyi Haladás játékoskeretében több ismerős nevet is találunk Király Gábor mellett, a csapat tagja Priskin Tamás, a Gyergyószentmiklóson született László Tamás, a marosvásárhelyi Kovács Lóránt, a napokban pedig a Kolozsvári CFR-nél is megfordult Rui Pedrot vette kölcsön a Vas megyei labdarúgóklub a Ferencvárostól.

A Haladásra ráfér az erősítés, a csapat ugyanis 18 forduló alatt csak kilenc pontot gyűjtött az OTP Bank Ligában, így a tabella utolsó helyén szerénykedik.

A Sepsi OSK-nak a keddi volt a negyedik „barátságos” meccse Törökországban. A török Sivassportól és az ukrán FK Mariupoltól 2–1-re kapott ki a háromszéki alakulat, míg a kazah FK Atokbet 3–1-re sikerült legyőzni.

futballfelkészülésSepsi OSK
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek