2020. október 21. szerdaOrsolya

Gyülekezőt fújtak a Sepsi OSK-nál

 utolsó frissítés: 14:45 GMT +2, 2019. január 07.

A Sepsi OSK labdarúgói vasárnap edzésbe álltak és az alábbi videobejegyzés tanúsága szerint jó hangulatban telt az év első közös gyakorlása.

A játékoskeretet érintő első változásokról itt írtunk, egyelőre csak a távozók névsorsát erősítették meg hivatalosan: Prosser Dániel visszatért a Puskás Akadémia FC-hez, Gabriel Dodoi új klubot keres magának, míg Veress Zsombor a harmadosztályú Kézdivásárhelyi SE csapatánál juthat több játéklehetőséghez, ha végül megvalósul a fiatal csatár kölcsönadása.

Sajtóhírek szerint a piros-fehéreknél folytatja pályafutását Nicolae Carnat. A Gheorghe Hagi Akadémián és a Wolverhampton Wanderers-nél nevelkedett 20 éves, támadó szellemű középpályás legutóbb az újonc Dunărea Călărași-nál játszott.

„Továbbra is tárgyalásokat folytatunk játékoskeretünk megerősítése érdekében, nevekről azonban még korai lenne beszélni” – nyilatkozta a napokban Bokor János sportigazgató.

A Sepsi OSK játékosai hétfőn és kedden az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatot tudják le, majd január 10-ig Sepsiszentgyörgyön folyatják a felkészülést. Ezt követően, egészen január 25-ig a törökországi Belekben edzőtáborozik a háromszéki csapat, amelyre öt felkészülési mérkőzés vár: január 13-án a török Sivasspor, 16-án a kazah FK Atobe, 20-án az ukrán FK Mariupol. 22-én a Szombathelyi Haladás, s végül 24-én a bolgár Dunav Rusze lesz az ellenfél.

edzésfelkészülésSepsi OSKLiga 1futball
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek