2022. aug. 15. hétfõMária

Videó: két tizenegyest hagyott ki pár perc alatt a Videoton tízese

 utolsó frissítés: 15:10 GMT +2, 2018. április 09.

Ritkán látható negatív teljesítményt produkált Kovács István a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában. A 85. percben becserélt „Kiskokó” két tizenegyest végezhetett el a végjátékban, de egyszer sem tudott betalálni az ellenfél kapujába.

A Ferencváros mögött második, de egy meccsel kevesebbet játszó Videoton már 3–0-ra vezetett az Újpest ellen, amikor Kovács István pályára lépett. Azt a Huszti Szabolcsot váltotta, aki előzőleg szép gólt szerzett egy szabadrúgásból. Kovács nem követte csapattársa példáját, az első büntetőnél a kaput sem találta el, a második tizenegyesnél pedig Filip Pajovics hárította a középre érkező labdát.

 „Nagyon fontos lett volna, személy szerint nekem, hogy eredményes legyek, de nem sikerült. Sajnálom, valamint ezúton is köszönöm szépen a csapattársaimnak és az edzői stábnak, hogy odaállhattam kétszer is, valamint a szurkolóknak, mert amilyen nagy emberi bukás, egyben olyan felemelő pillanat is volt, legalábbis számomra” – írta közösségi oldalán az ötszörös válogatott labdarúgó.

 

OTP Bank LigafutballVideotonKovács István - labdarúgótizenegyes
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Virál