2024. március 29. péntekAuguszta

Rummenigge: Lewandowski nem eladó  

 utolsó frissítés: 17:50 GMT +2, 2018. március 26.

A Bayern Münchent irányító Karl-Heinz Rummenigge a Kickernek adott nyilatkozatában leszögezte, hogy Robert Lewandowski biztosan nem hagyja el idén nyáron a bajor labdarúgóklubot.

A Bundesliga góllövőlistáját vezető csatárt a német lap beszámolója szerint a Real Madrid és a Manchester United is szívesen leigazolná, de a Bayern elnöke szerint ez nem fog bekövetkezni.

„Lewandowski rendkívül fontos része a csapatunknak, az európai fociban ő talán a legjobb kilences pillanatnyilag. Szeretném leszögezni, hogy Robert a következő szezonban is a Bayern játékosa lesz” – mondta Rummenigge a lengyel klasszisról, akinek 2021. június 30-ig van szerződése a müncheniekkel.

Rummenigge felidézte azt a történetet, amikor 2008-ban a Chelsea vezetői „őrült ajánlatot” tettek Franck Ribéryért: a londoniak 80 millió eurót adtak volna a francia szélsőért, ráadásul a portugál José Bosingwáról is könnyedén lemondtak volna a Bayern javára, ám az FCB vezetői nem mentek bele az ügyletbe.

 „Attól a pillanattól kezdve a focivilág megtudta, hogy senki nem igazolhat le játékost a Bayern Münchenből, ha mi nem úgy akarjuk” – nyilatkozta Rummenigge, aki szerint most is ugyanaz érvényes, mint tíz évvel ezelőtt, tehát a középcsatár nem eladó.   

 

futballBayern MünchentopligákRobert LewandowskiátigazolásKarl-Heinz Rummenigge
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek