2021. május 13. csütörtökSzervác, Imola

Egymeccses eltiltást kapott Magosi Bálint

 utolsó frissítés: 16:18 GMT +2, 2018. március 12.

Magosi Bálint nem léphet jégre az Erste Liga elődöntőjének harmadik mérkőzésén, miután a fegyelmi bizottság egy meccsre eltiltotta.

A DVTK Jegesmedvék csatára a Csíkszeredai Sportklub elleni párharc első találkozóján szabálytalankodott Papp Szabolccsal szemben. Magosi a mozdulat után testre ütésért kisbüntetést kapott, miközben a csíkiak csapatkapitánya kéztörést szenvedett.

Pappra a Sportklub hétfői közleménye szerint két-három hét kihagyás vár, míg a DVTK sérülést okozó játékosát csak egy meccsre tiltotta el a liga fegyelmi bizottsága.

„Az Erste Liga fegyelmi bizottsága a játékvezetői testület elnökének jelzése alapján megvizsgálta az Erste Liga EL 207 (DVTK Jegesmedvék–SC Csíkszereda) mérkőzés 48. percében történt esetet, amelynek során Magosi Bálint 2 perces büntetést kapott testre ütésért.

A DVTK Jegesmedvék játékosa a mérkőzés 48. percében botját két kézzel fogva nagy erővel ráütött ellenfele kezére. Magosi Bálint mozdulata nem a korong megszerzésére irányult és ellenfelét érzékeny területen, a kezén találta el. Az SC Csíkszereda játékosa megsérült. A Fegyelmi Bizottság Magosi Bálintot, a DVTK Jegesmedvék játékosát 1 Erste Liga mérkőzésről eltiltja. A játékos a büntetését csapata soron következő Erste Liga mérkőzésen tölti le” – írja a jegkorongblog.hu.

A párharc kedden és szerdán folytatódik Csíkszeredában, a miskolciak összesítésben 2–0-ra vezetnek, így két győzelemre állnak a döntőbe jutástól. A másik ágon a MAC Budapest 3–0-ra vezet a Brassói Corona ellen.

jégkorongErste Liga
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek