2021. szeptember 26. vasárnapJusztina

Zoran Mikes: Temesvár más stílusú kosárlabdát játszik

 utolsó frissítés: 13:37 GMT +2, 2018. február 23.

A Sepsi-SIC csapatát irányító Zoran Mikes érthető módon elégedett volt csapata huszonhat pontos sikerével, a zöld-fehérek a Románia Kupa negyeddöntőjében 78:52-re múlták felül a Kolozsvári U-t. A mérkőzés utáni nyilatkozatában Mikes a következő ellenfélre is kitért.

„Boldog vagyok, hogy bejutottunk az elődöntőbe. Veszítettünk Kolozsvár ellen a legutóbbi bajnoki mérkőzésen, így nagyon motiváltan léptünk pályára a válogatott szünetet követő első meccsen – kezdte értékelőjét a szerb edző.

– Energikusan léptünk pályára, és szeretnénk, ha ez az egész tornán érvényes lenne a játékunkra. Az első félidőben Kolozsvár Vorpahl nélkül maradt, de úgy gondolom, hogy előtte és utána is kézben tartottuk a mérkőzést. Örülök, hogy továbbjutottunk, és készen fogunk állni szombatra.

Temesvár jó játékot mutatott Brassó ellen. Ők más stílusú kosárlabdát képviselnek, mint mi. Mi agresszívebbek vagyunk. Az első negyeddöntőben lassan volt a tempó, de mi másképp játszunk, remélem, hogy szombaton a mi stílusunk kerül ki győztesen” – mondta Zoran Mikes.

A szombati elődöntő 17 óra 15 perckor kezdődik a Sepsi Arénában.

kosárlabdakosárlabda Románia KupaSepsi-SIC
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek