2024. március 29. péntekAuguszta

Visszavásárolná Ianis Hagit az FC Viitorul

 utolsó frissítés: 08:33 GMT +2, 2018. január 06.

Az FC Viitorul visszavásárolná a Fiorentinától Ianis Hagit, ugyanazért az összegért, amelyért az olasz klub 2016 nyarán megvette a fiatal középpályást.

Gheorghe Hagi fiáért kétmillió eurót fizettek a lilák, de Ianis többnyire a firenzeiek tartalékcsapatában, a Fiorentina Primaverában játszott. A Serie A-ban az elmúlt szezonban csak két mérkőzésen lépett pályára, mindkét alkalommal csereként, a 17/18-as idényben pedig nem kapott lehetőséget az első csapatban.

A héten a firenzei székhelyű La Nazione napilap megírta, hogy Ianis Hagi átigazolási listára került a helyi labdarúgóklubnál. Ezt követően az FC Viitorul közleményt adott ki: a román bajnok már a 2017-es év végén megtette ajánlatát a játékosért, a klubtulajdonos Gheorghe Hagi pedig december 22-e óta Olaszországban tartózkodik, hogy véglegesítse az átigazolást – áll a közleményben.

Az Isztambulban született, 19 éves Ianis Hagi a Steauánál, a Gheorghe Hagi Akadémián és a Fiorentinánál nevelkedett. A Liga 1-ben 2014 decemberében mutatkozott be, a Viitorul felnőtt csapatában 39 mérkőzésen négy gólt és két asszisztot jegyzett.  

Mediafax / Lelátó

FC ViitorulIanis HagifutballLiga 1átigazolás
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek