2021. október 23. szombatGyöngyi

C. Ronaldo célkitűzése: hét gyermek, hét Aranylabda

 utolsó frissítés: 17:06 GMT +2, 2017. november 17.

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál válogatott labdarúgója a L'Equipe francia sportlapnak adott interjút a napokban, vágyairól szólva elárulta, hét gyermeket és ugyanannyi Aranylabda-díjat szeretne.

A 32 éves Ronaldónak vasárnap született meg a negyedik gyermeke, az újszülött kislány mellett a portugál sztárjátékos egy hétéves kisfúnak, illetve egy négy hónapos ikerpárnak is az édesapja.

„Imádom a gyerekeimet, számomra az életnek nincs értelme nélkülük. Hét gyermeket és hét Aranylabdát akarok” – mondta Ronaldo, aki eddig négy alkalommal nyerte meg az Aranylabda-díjat, ugyanakkor idén is ott szerepel a jelöltek között. A győztes nevét december 7-én jelenti be a France Football magazin.

Ronaldo a kritikusairól is beszélt a L'Equipe-nek: „Nem ítélem el azokat, akik azt kérdezik tőlem, miért nem szerzek gólokat. Az viszont fura, amikor ugyanezt a kérdést kapom otthon. Amikor nem szerzek gólokat, édesanyám, a fiam, a fiú- és a lánytestvérem is azt kérdezi: „De mi történik veled”?”

Cristiano Ronaldo a spanyol bajnokság aktuális szezonjában hét mérkőzésen egy gólt és két gólpasszt ért el, a Bajnokok Ligájában hat gólja van négy meccs alatt.

(Mediafax/Lelátó)

futballCristiano Ronaldointerjú
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek