2021. március 1. hétfõAlbin

Kézilabda: Nagy László átadja a válogatottbeli stafétát

 utolsó frissítés: 15:02 GMT +2, 2017. október 09.

Nagy László visszavonul a válogatottságtól – döntését a csapatkapitány a Magyar Kézilabda Szövetség hétfői sajtótájékoztatóján jelentette be.

A 36 éves jobbátlövő elmondta, nem hivatkozik sérülésekre vagy családi elfoglaltságra, egyszerűen azért határozott így, mert a posztján a szegedi Balogh Zsolt és a veszprémi Ancsin Gábor „továbbviheti a stafétabotot”.

„Az indok nagyon egyszerű, személyükben megoldott ez a poszt a válogatottban, mindketten bizonyították a nemzeti csapatban és a klubjukban is, hogy nemzetközi szintű a játékuk” – nyilatkozta Nagy László, aki megköszönte a korábbi szövetségi kapitányok meghívását. „Rengeteg kellemes emlékem és élményem fűződik a válogatottbeli szerepléshez. Felemelő érzés volt az a szeretet, ami körbevett minket” – tette hozzá.

Frissítés: ujjtörés miatt 4-6 hét kihagyás vár Nagyra

A Telekom Veszrpém hétfőn honlapján közölte, hogy a jobbátlövő jobb kezén eltörött a hüvelykujj vasárnap a német THW Kiel ellen 26:24-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen, így legalább egy hónapig nem állhat a Veszprém rendelkezésére. Érdekes, hogy a csapatkapitány tavaly szinte napra pontosan ugyanekkor törte el a kezét. A 36 éves játékos a meccs vége előtt tíz perccel sérült meg, ennek ellenére a hajrában visszaállt, és gólt is szerzett.

(MTI)

sérüléskézilabdaNagy Lászlóvisszavonulás
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek