2024. március 19. keddAngelday, József, Bánk

Ronaldo messziről lőtte a Sepsi győztes gólját - Videó

 utolsó frissítés: 10:16 GMT +2, 2020. augusztus 25.

A Liga1 Playoutjának legutolsó fordulójában (legalábbis a jelenlegi forgatókönyv szerint), a Sepsi OSK a Clinceni együttesét fogadta. A találkozónak nem sok tétje volt, hiszen a Liga1-ből idén nem fog kiesni senki, lévén a bajnokság 16 csapatos lesz.

A Sepsi OSK ennek ellenére nem komolytalankodott, behúzta a meccset és ezzel két helyet javított is, ami jelentős helyezési pénzt ér.

Már az elején látszott, hogy Leo Grozavu együttese komolyan veszi a találkozót, a szentgyörgyi gárda dominálta a középpályát és sokkal veszélyesebb volt ellenfelénél. A meccs végi lövési statisztika 9-2 a hazaiak javára.

A találkozó egyetlen gólját Ronaldo Deaconu lőtte szabadrúgásból, gondolom a „név kötelez” alapon. A Sepsi nem állt vissza a gól után megszerezhették volna a másodikat is, de igazán nem kell bánkódniuk, hiszen a három pont így is meglett.

Mindent egybevéve a Sepsi kitűnő évet zár, hiszen amellett hogy kiharcolta és meg is érdemelte a bentmaradást, bejutott története első kupadöntőjébe is.

Liga1

Sepsi OSK - Clinceni 1-0 (1-0)

Sepsi: Niczuly - Radoslav, Bouhenna, Tincu, Ștefan - Kovacs (Celea 72), Deaconu (Vașvari 60)- Ștefănescu (Gal-Andrezly 59), I. Fulop, Carnat, Safranko (Karanovic 78)
Cserepad: Fejer,, Grassano,, L. Fulop, Dragomir, Achahbar
Edző: Leo Grozavu

Clinceni: Ureche - Kontoes (Vanghele 89), Patriche, Bejan, Dobrescu - Achim (Ilie 82), Cebotaru (Merloi 64), Ventura, Ion - Markovic, Buziuc
Cserepad: Vâlceanu
Edző: Poenaru

Borítókép: Sepsi OSK Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek