2024. március 19. keddAngelday, József, Bánk

Messiről továbbra sem mond le az Inter

 utolsó frissítés: 17:27 GMT +2, 2020. augusztus 01.

Négy idényre szóló, őrült fizetéssel csábítja a milánói elitcsapat az argentin zsenit. Évente 65 millió eurós fizetést biztosító szerződést kínál Lionel Messinek az Internazionale a Gazzetta dello Sport szerint.


    Az olasz újság úgy tudja, a milánói futballklub jövő nyáron kötne megállapodást az FC Barcelona argentin világsztárjával, amikor lejár a kontraktusa, így ingyen igazolhatóvá válna.
    Az elképzelés megvalósíthatósága ugyan erősen kérdéses, mégis sokadszorra felmerül, legutóbb annak a hírnek a kapcsán, hogy a 33 éves Messi édesapja, egyben ügynöke nemrég házat vásárolt Milánóban, ráadásul az Inter klubirodájának közelében.
    Massimo Moratti, az Inter korábbi elnöke az értesülésre így reagált: "Szerintem Messi idejövetele egyáltalán nem megvalósíthatatlan álom számunkra."

    Leigazolását irreálisnak látja ugyanakkor a vezetőedző Antonio Conte, aki úgy fogalmazott, hogy "könnyebb a milánói dómot átvinni Barcelonába, mint Messit Barcelonából az Interbe".
    Az ügyben legutóbb a hét elején nyilvánult meg az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu, aki azt mondta, nincs kétsége afelől, hogy a labdarúgócsapat kapitánya, Lionel Messi meghosszabbítja szerződését a katalán klubbal.


(mti./hírszerk.)
Borítókép: Lionel Messi Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek