2024. március 29. péntekAuguszta

Nem előz a CFR, a Craiova verte a FCSB-t

 utolsó frissítés: 08:30 GMT +2, 2020. július 13.

A Liga1 Playoffjának 7. fordulójában a listavezető Craiova a FCSB csapatát fogadta. A meccsnek óriási tétje volt, hiszen a forduló előtt a Craiova egy ponttal vezetett a CFR előtt. Figyelembe véve, hogy a kolozsvári csapat a Medgyessel játszik és várhatóan nyer hétfő este, a Craiovának mindenképp nyernie kellett, hogy ne veszítse el első helyét.

A jó iramú találkozón a Craiova szerezte meg a vezetést, a 24. percben Cicăldău talált be egy könnyen megítélt 11-esből, 13 perc múlva azonban kiegyenlített a bukaresti csapat, Cristea fejelt gólt Coman bal oldalról jövő beadásából. A győztes gólt a hazai csapat a szünet után tíz perccel szerezte meg ismét büntetőből, az ex-kolozsvári Nistor volt ezúttal eredményes.

Bár a hét közben szexizmusért megbüntetett Gigi Becali többször is elmondta, hogy meg akarja verni soros ellenfelét, ez nem sikerült. Természetesen figyelembe véve a bukaresti csapat playoffját ez egyáltalán nem meglepő, hiszen Vintilă együttese 7 meccsből mindössze egyen tudta megszerezni a három pontot. A FCSB már matematikailag sem lehet bajnok, ráadásul még az európai kupában való indulása is veszélybe került.

Borítókép: Universitatea Craiova Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek