2022. aug. 15. hétfõMária

Így lett negyedszerre is kupagyőztes a Sepsi-SIC – fotógaléria

Lelátó utolsó frissítés: 01:19 GMT +2, 2019. április 02.

A sepsiszentgyörgyi kosaras lányok idén is a Szatmárnémeti VSK-t győzték le a döntőben, az utolsó negyedben fordítva, elképesztően izgalmas végjáték után.


A Sepsi-SIC megvédte címét a női kosárlabda Románia Kupában. A vasárnapi döntőben Zoran Mikes csapata sokáig hátrányban játszva, nagy hajrával nyert a Szatmárnémeti VSK ellen. A Sepsi Arénában rendezett négyes döntő a hazaiak 69:65 (14:21, 14:13, 17:14, 24:17) arányú sikerével végződött. A zöld-fehérek negyedik alkalommal diadalmaskodtak a kupában, a vendégek pedig nehezen viselték, hogy a tavalyi szezon után ismét elbukták a finálét Sepsiszentgyörgyön.

Maikel Lopez együttese meg sem várta a díjátadót, a végén leviharzott a parkettről, majd a sajtónak tartott értékelőn a spanyol tréner ezért a sportszerűtlenségért magára vállalta a felelősséget. A harmadik negyedben kipontozódott Andra Mandache rendkívül dühös volt a bírókra, azt mondta, nem szeretne semmit sem hozzáfűzni a mérkőzéshez.

A Sepsi-SIC részéről a döntő legjobbjának megválasztott Annemarie-Gödri Părău gratulált az ellenfélnek, a remek küzdésért és Zoran Mikeshez hasonlóan köszönetet mondott a közönségnek a fantasztikus hangulatért.

Tekintse meg a döntőről készült fotós összeállításunkat! A képeket Manases Sándor készítette.

fotógalériaSzatmárnémeti VSKSepsi-SICkosárlabda Románia Kupakosárlabda
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Ott Voltunk