2021. október 23. szombatGyöngyi

Az FK Csíkszereda hazai pályán 3–0-ra nyert a Sporting Liesti ellen

szerk. utolsó frissítés: 15:05 GMT +2, 2018. április 07.

Nem hagyta magát az FK Csíkszereda labdarúgócsapata a Sporting Liești elleni mérkőzésen.


Hazai pályán szerepelt pénteken az FK Csíkszereda labdarúgócsapata, a piros feketék a harmadosztályú bajnokság 21. fordulójában 3–0-ra győzték le a Sporting Liești együttesét.

A gólszerzők: Hodgyai László, aki a 35 és az 53-ik percben találta a Liești hálójába és Györgyi Arthur, aki az  57-ik percben büntetőből szerzete meg a csíkszeredaiak harmadik gólját.

A helyszínen jelen volt fotósunk Gábos Albin is, aki fényképeken örökítette meg a meccs fontosabb pillanatait.

A meccs után Bálint László György vezetőedző azt nyilatkozta, hogy az elején kicsit nehezen lendült be a csapat a játékba, mivel egy kis nyomásnak voltak kitéve a játékosok, de ilyenkor látszik meg, hogy mennyire fontos egy pontrúgás a csoportmérkőzéseken.

„A csapat taktikailag jól játszott, azt csináltuk amit megbeszéltünk, habár az első félidőben akadozott a játékunk. Szünet után viszont nagyon jól játszottunk rúgtunk is két gólt és még sok helyzetünk volt, úgyhogy gratulálok a csapatnak”, nyilatkozta a veetőedző

A székely csapat hátránya továbbra is három pont az első, és egyedüli feljutást jelentő helyen álló Aerostar Bákó mögött. A bákóiak pénteken a Kézdivásárhelyi SE vendégeként nyertek 2–1-re.

FK Csíkszereda
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Ott Voltunk