2021. november 28. vasárnapStefánia

Bölöni a minőséget hiányolja a csapatából

szerk. utolsó frissítés: 12:43 GMT +2, 2017. november 07.

Csalódottan értékelte Bölöni László a Royal Antwerp FC hétvégi hazai vereségét, az erdélyi edző csapata vasárnap a Charleroi-tól kapott ki 3–1-re a belga labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában.


A wallfoot.be portálnak adott nyilatkozatában Bölöni László főnökeinek is üzent, sugallva, hogy a téli átigazolási időszakban erősítésekre lesz szükség.

„Ez egy olyan meccs, amire azt szokták mondani, gyorsan felejtsük el, de szerintem nem kellene, én nem akarom elfelejteni, mivel sok mindent tanulhatunk belőle. A legfontosabb tanulság, – anélkül, hogy belemennék az elemzésbe – ha a táblázat élén akarunk végezni, több minőségre van szükség” – mondta Bölöni.

Az újonc Antwerp öt győzelem, öt döntetlen és négy vereség mellett jelenleg az utolsó rájátszást jelentő, azaz a hatodik helyen áll a bajnokságban, de a Nagy Öreg az utóbbi öt fordulóban csak egyszer tudott nyerni.

„Gyengén kezdtük a meccset, technikailag és lelkileg is. Azt mondják, néha beszélni kell a pályán, ma viszont túlságosan jó fiúk voltunk. Ugyanakkor gratulálni kell az ellenfélnek, bölcsek és szerények kell legyünk. Meg kell találjuk a módját, hogy szerezzünk még néhány pontot” – nyilatkozta a vezetőedző.

A Royal Antwerp legközelebbi tétmeccse november 18-án lesz a ligautolsó Eupen otthonában.

Bölöni LászlófutballRoyal Antwerp FC
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Aktuális