2019. május 20. hétfõBernát, Felícia

Elindult a Lelátó, az erdélyi magyar sportportál

Orbán Zsolt Orbán Zsolt utolsó frissítés: 10:37 GMT +2, 2017. október 10.

Az utóbbi hetekben folyamatosan építgettük a Lelátónkat – most elkészült, így megnyitjuk a szurkolóknak. A Lelátó.ro a Transindex és az OTP Bank Románia közös projektje. Szurkoljatok velünk, szurkoljatok nekünk! A belépés ingyenes.


Jó hírünk van a Transindex sportot kedvelő olvasói számára: ezentúl nem kell máshol keresniük a friss sporthíreket, tudósításokat, mert elindult a Lelátó.ro. A Lelátón a főbb csapatsportok erdélyi vonatkozású eseményeire kerül a hangsúly, ugyanakkor a külföldi sporthírekből is igyekszünk bőven válogatni. Portré rovatunkban interjúkkal szeretnénk közelebb hozni a sportvilágot olvasóinkhoz.

Nemrég Sepsi OSK–FCSB bajnokiról jelentkeztünk be élőben, de további nagyon sok helyszíni tudósítást tervezünk: legközelebb Sepsiszentgyörgyre látogatunk, ahol a helyi kosaras lányok európai kupameccset játszanak a szép nevű Hatay Büyükşehir Belediyesi török csapattal.

Virál rovatunkat szórakoztató videókkal frissítjük, de várjuk az olvasói leveleket is

Tartsanak velünk! 

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Vélemény

C-osztályból az Eb-re? A kijutási esélyek elég halványak Orbán Zsolt

C-osztályból az Eb-re? A kijutási esélyek elég halványak

Budapest és Bukarest társrendezője a 2020 nyarán esedékes labdarúgó Európa-bajnokságnak, a kontinens tíz másik városával, országával egyetemben. Ha már a szervezésből kivesszük a részünket, a magyar és a román válogatottnak is illene kijutnia a tornára. Hazai pályán játszani Eb-csoportmeccseket – soha vissza nem térő alkalomnak hangzik, csakhogy a selejtezősorozat dublini sorsolása után erre nem a legjobbak az esélyek.