2018. július 16. hétfõValter

Elindult a Lelátó, az erdélyi magyar sportportál

Orbán Zsolt Orbán Zsolt utolsó frissítés: 10:37 GMT +2, 2017. október 10.

Az utóbbi hetekben folyamatosan építgettük a Lelátónkat – most elkészült, így megnyitjuk a szurkolóknak. A Lelátó.ro a Transindex és az OTP Bank Románia közös projektje. Szurkoljatok velünk, szurkoljatok nekünk! A belépés ingyenes.


Jó hírünk van a Transindex sportot kedvelő olvasói számára: ezentúl nem kell máshol keresniük a friss sporthíreket, tudósításokat, mert elindult a Lelátó.ro. A Lelátón a főbb csapatsportok erdélyi vonatkozású eseményeire kerül a hangsúly, ugyanakkor a külföldi sporthírekből is igyekszünk bőven válogatni. Portré rovatunkban interjúkkal szeretnénk közelebb hozni a sportvilágot olvasóinkhoz.

Nemrég Sepsi OSK–FCSB bajnokiról jelentkeztünk be élőben, de további nagyon sok helyszíni tudósítást tervezünk: legközelebb Sepsiszentgyörgyre látogatunk, ahol a helyi kosaras lányok európai kupameccset játszanak a szép nevű Hatay Büyükşehir Belediyesi török csapattal.

Virál rovatunkat szórakoztató videókkal frissítjük, de várjuk az olvasói leveleket is

Tartsanak velünk! 

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Vélemény

Menni vagy maradni? – Sir Petrescu dilemmája Orbán Zsolt

Menni vagy maradni? – Sir Petrescu dilemmája

A kiszenvedett bajnoki cím után perpillanat az a legfontosabb kérdés a Kolozsvári CFR labdarúgócsapatánál, hogy Dan Petrescu marad-e a vezetőedző. A klubelnök a román foci Sir Alex Fergusonját látja az egykori Chelsea-védőben, de reméljük Iuliu Mureșan egyáltalán nem gondolta komolyan a szezonzáró meccs előtti nyilatkozatát. A Kínába csalogatott mester által megkövetelt szigorúan defenzív futballból egy év is bőven elég volt, bele se merünk gondolni, milyen lenne, ha közel három évtizeden keresztül menedzselné a csapatot...

Két legenda, egy kókler – Szén Sándor írása Szén Sándor

Két legenda, egy kókler – Szén Sándor írása

Sokáig emlékezetesek maradnak a Bajnokok Ligája idei kiírásának negyeddöntői. Ennyi dráma, ekkora meglepetések régen születtek az európai kupában. Miután a lesajnált AS Roma háromgólos hátrányt ledolgozva ejtette ki a Barcelonát, a Juventus próbálkozhatott egy, talán ennél is nagyobb, csoda végrehajtásával. Döbbenetes módon a hosszabbításig úgy tűnt, karnyújtásnyira van ez a szinte emberfeletti teljesítmény, az Öreg Hölgy ugyanis 3–0-ra állt a Bernabeuban.