2024. március 28. csütörtökGedeon, Johanna

Karanténban a realosok, leállt a spanyol liga, elmarad a City – Real is a BL-ben

 utolsó frissítés: 21:07 GMT +2, 2020. március 12.

A világ egyik legjobb labdarúgócsapata mellett, Európa egyik legjobb kosárcsapatával is büszkélkedő Real Madridnak úgy a futball-, mint a kosárlabdaszekcióját karanténba kellett zárnia, adta hírül a patinás Marca internetes lapja.

A spanyol média csütörtökön arról számolt be, hogy a Real Madrid kosárlabdacsapatának egyik tagja pozitív vírustesztet produkált, ezért a protokoll szerint mindenkinek karanténba kell vonulnia, aki megfordult a valdebasi sportkomplexumban. A kosárcsapat mellett a labdarúgókra is érvényes az intézkedés, ezért Zinedine Zidane már a délelőtti edzést sem tartotta meg.

Ennek hatására a jövő héten esedékes Manchester City – Real Madrid Bajnokok Ligája visszavágót is meghatározatlan időre elhalasztották.

A pozitív tesztek hatására csütörtökön a spanyolországi LaLiga vezetősége úgy határozott, biztonsági okokból a következő két bajnoki fordulót elhalasztja, úgy az első-, mint a másodosztályban.

A topligák közül Olaszország után Spanyolország a második, amelyik komplett fordulókat halasztanak el, Franciaországban és Németországban zárt kapuk mögött rendezik a meccseket, míg a járványtól aránylag jobban védett Angliában még nem döntöttek biztonsági intézkedésekről.

Borítókép: Real Madrid CF Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek