2024. március 28. csütörtökGedeon, Johanna

Európa Liga: fradis kedvezmény a határon túli magyaroknak

 utolsó frissítés: 17:01 GMT +2, 2019. szeptember 25.

Féláron válthatnak belépőt a Ferencváros labdarúgócsapatának Európa Liga-mérkőzéseire a határon túli magyar szurkolók – számolt be a kedvezményről a fradi.hu.

Az FTC mindhárom hazai EL-találkozójára kétszáz jegyet különít el az erdélyi, felvidéki, kárpátaljai, illetve vajdasági magyar drukkerek részére. A belépők a Groupama Aréna D4-es szektorába szólnak és ezeket az eredeti 7200 forint (100 lej) helyett 3600 forintért lehet megvásárolni.

A budapesti labdarúgóklub arra kéri az érdeklődőket, hogy a szurkoljunk@fradi.hu e-mail címen jelezzék részvételi szándékukat. Egy személy csak egy kezdvezményes jegyet foglalhat le, ugyanakkor a belépőhöz való jutás feltétele a szurkolói kártya kiváltása, ehhez szintén jutányos áron, 1500 helyett 1000 forintért lehet hozzájutni.

A kedvezményes jegyvásárlás további részleteiről a klub honlapján lehet olvasni.

A Fradi – amely 15 év szünet után szerepelhet újra európai kupa főtábláján – pozitív eredménnyel kezdett az Európa Liga H-csoportjában: a zöld-fehérek múlt héten 1–1-es döntetlent játszottak Barcelonában az Espanyollal.

Szerhij Rebrov csapata október 3-án a Ludogorec Razgradot, november 7-én a CSZKA Moszkvát, november 28-án a spanyol alakulatot látja vendégül az Üllői úti stadionban.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

futballEurópa LigaFerencvárosszurkolók
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek