2019. december 9. hétfõNatália

Hadnagy Attila bejelentette, hogy az idény végén visszavonul

 utolsó frissítés: 18:42 GMT +2, 2019. március 04.

Hadnagy Attila, a Sepsi Osk játékosa a Háromszéknek adott interjúban jelentette be, hogy az idény végén visszavonul a labdarúgástól, mert úgy döntött, szülővárosa játékosaként „akasztaná szögre a cipőt”, és szerinte „ez a leghelyesebb”.

Az interjúban Hadnagy beszélt a legutóbbi, Kolozsvári CFR elleni kupamérkőzésen történtekről, valamint arról is beszámolt, hogy az edzéseken is gyakorolja azokat az ollózós mozdulatokat, amellyel legutóbb is próbára tette Jesús Fernández kapust

Hadnagy, elmondása szerint a Sepsi OSK sporttörténelmet írt, és még mindig nem tettek pontot a história végére, és állítása szerint esélyük van tovább szőni ezt a nem mindennapi történetet.

A Háromszékben közölt interjúból az is kiderül a székelyföldi játékos élvonalbeli szerepléséről, hogy Hadnagy Attila tizenegy éve mutatkozott be az első osztályban, három csapatban játszott, 219 meccsen léptett pályára az élvonalban és 41 gólt szerezett.

Hadnagy azt is megemlíti, hogy karrierje utolsó évében az élvonal legtapasztaltabb játékosának mondhatja magát.

„Székely labdarúgóként nagyon büszke vagyok mindarra, amit elértem, és hála Istennek, hogy ezt véghez tudtam vinni. Gyerekként arról álmodtam, hogy legalább egy mérkőzést játszhassak az első osztályban, és végül a kétszázas határt is meghaladtam” - nyilatkozta a napilapnak a székely sportoló.

Az interjú végén Hadnagy azt is elárulta, hogy Diószegi Lászlóval egyeztetett és valószínűleg a továbbiakban is marad a csapat mellett, de már csak nyakkendőt kötve, a pálya széléről figyeli majd az eseményeket.

Állítása szerint az FK Csíkszeredától is kapott ajánlatot, de azt rögtön visszautasította, mivel úgy véli, a harmadosztály már nem jelent kihívást a számára. Továbbá a Petrolul Ploiești is magához akarta csábítani, de Hadnagy elmondása szerint ott „a szóbeli egyezkedés félben maradt ”.

„Végül úgy döntöttem, hogy az első osztályból vonulok vissza, a szülővárosom játékosaként, és szerintem ez a leghelyesebb” - nyilatkozta a székelyföldi labdarúgó. (Háromszék)

Sepsi OSK
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek