2024. március 29. péntekAuguszta

Lang Ádám két gólnál jár a törökországi edzőtáborban

 utolsó frissítés: 15:38 GMT +2, 2019. január 24.

A Kolozsvári CFR labdarúgói nyerték a román és a bolgár bajnok edzőmérkőzését a törökországi Belekben, a „vasutasok” 2–0-ra bizonyultak jobbnak a Ludogorec Razgrad együttesénél.

A meccs első gólját az a Lang Ádám szerezte, aki pár napja az FC Zürich ellen is betalált, a magyar válogatott hátvéd ezúttal is pontrúgás után volt eredményes. Lang a 17. percben jutatta előnybe a CFR-t, a második gól pedig a hajrában érkezett, Billel Omrani és George Ganea használt ki egy védelmi hibát, utóbbi volt a befejező.

Antonio Conceicao vezetőedző a Jesus – Manea, Lang, Vinícius, Camora – Djokovic, Ioniță, Bordeianu – Deac, Țucudean, Omrani összeállítású tizeneggyel kezdett, majd a második félidőben Arlauskis, Culio, Păun, Peteleu, Mureșan, Petrila, Costache, Ganea és Petruș is pályára lépett.

A Ludogorecnél mind a négy román légiós, Claudiu Keserü, Adrian Popa, Cosmin Moți, valamint Dragoș Grigore is lehetőséget kapott.

A Kolozsvári CFR korábban 2–1-re győzte le a svájci FC Zürichet, míg az ukrán Vorszkla Poltavával gól nélküli döntetlent játszott. Az utolsó felkészülési mérkőzésen, pénteken is európai kupainduló, a szlovák AS Trencin lesz az ellenfél.

(Lelátó/Agerpres/cfr1907.ro)

felkészülésKolozsvári CFRLang Ádám
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek