2019. április 20. szombatTivadar

A Sepsi OSK játékosa marad Tandia

 utolsó frissítés: 22:16 GMT +2, 2019. január 08.

„Marad!” – ezzel a rövid üzenettel és egy Facebookra kitett közös fotóval jelentette be Diószegi László, a Sepsi OSK tulajdonosa, hogy továbbra is a sepsiszentgyörgyi focicsapatnál fog játszani a piros-fehérek legjobb játékosa, Birahima Tandia.

A francia labdarúgó a tavalyi szezon téli szünetében csatlakozott a szentgyörgyi csapathoz, azóta a klub legnagyobb csillagává vált. A szélső 13 gólt és öt gólpasszt produkált 2018-ban, a jó játékával pedig több nagycsapat figyelmét is felkeltette. Ugyan konkrét megkeresésekről nem igazán érkezett hír, de még a FCSB vezetője, Gigi Becali is beszélt arról, hogy le szeretné szerződtetni Tandiát.

A jatékosnak június 30-ig szól a szerződése a sepsiszentgyörgyi klubbal, így Diószegi mostani bejelentése azt is jelentheti, hogy szerződést hosszabbítottak Tandiával. Az esetleges hosszabbításról egyelőre hivatalos információt nem közölt a klub, a Gazeta Sporturilor sportnapilap szerint ugyanakkor Tandia 2020-ig hosszabbított. A Tandiáról készült portrénkat itt olvashatjátok.

(hírszerk.)

futballLiga 1Sepsi OSKIbrahima Tandia
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek