2019. május 23. csütörtökDezsõ

A Kolozsvári CFR a Dinamót is legázolta, a Sepsi a FCSB-t fogadja

 utolsó frissítés: 00:16 GMT +2, 2018. december 06.

Nagy formában van a Kolozsvári CFR. A vasutasok kedden a fővárosban 3–0-ra győzték le a Bukaresti Dinamót, ezzel bebiztosították, hogy a forduló végén is vezetni fogják a Liga 1 tabelláját.

A kolozsvári csapat jó sorozatot tud maga mögött. A keddi győzelem a harmadik egymást követő sikert jelentette a csapat számára. A játékosok formájáról sokat elmond az is, hogy Toni Conceicao együttese az elmút tíz bajnoki mérkőzéséből kilencet mengyert, az elmúlt négy mérkőzésen gólt sem kapott.

A Dinamo elleni vendégszereplésen is egyértelműen a bajnoki címvédő volt a jobb. Alexandru már a 35. percben gólt szerzett egy éles szögben leadott lövésből. A CFR a második félidőben, az 51. percben már kettővel vezetett, amikor a Georgios Katsikas szabálytalansága miatt megítélt büntetőt George Ţucudean értékesítette. A 83. percben aztán már égő kezdett lenni a helyzet a mostanában rossz napokat megélt Dinamónak: Ţucudean Culio zseniális passza után talált a hálóba, és állította be a 3-0-ás végeredményt.

Dinamo Bukarest–Kolozsvári CFR 0–3 (0–1)
gól: Alexandru Păun (35), Juan Emanuel Culio (51 - büntető), George Ţucudean (83).

A 18. forduló másik keddi mérkőzésén a ligautolsó FC Voluntari meglepetésre 2–0-ra nyert hazai pályán az FC Hermannstadt ellen.

Szerdán a Medgyesi Gaz Metan a mostanában szintén jól futballozó FC Viitorul csapatát fogadja. 20 órától pedig következik az őszi szezon egyik legjobban várt összecsapása a Sepsi OSK számára, amely Sepsiszentgyörgyön játszik a FCSB csapatával. (hírszerk.)

Kolozsvári CFRDinamoLiga 1
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek