2019. július 24. szerdaKinga

Az UTE és a DAB látogat Csíkszeredába

 utolsó frissítés: 10:59 GMT +2, 2018. október 12.

Igazi hokicsemegére lesz kilátás hétvégén, hiszen a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata az Erste Liga élmezőnyéhez tartozó Újpestet, illetve a Dunaújvárost fogadja pénteken és vasárnap, egyaránt 18.30 órai kezdettel.

Ezúttal is sűrű napokon vannak túl a kék-fehérek, akik a legutóbbi erste ligás, hárommeccses hétvége után, további két román bajnoki meccset is letudtak a hét közepén a Sapientia U23 ellen.

A szakvezetés a Gyergyói HK ellen elszenvedett hosszabbításos vereség után levonta a következtetéseket és a tanulságokat. Leo Gudas vezetőedző már azon találkozót követően kiemelte a fegyelem kérdéskörét, amely az Újpest és a Dunaújváros ellenében hatványozottan igaz lehet. Kulcsfontosságú lesz ez, akárcsak a támadások minél hatékonyabb befejezése. Erre készültek a héten a csíki csapatnál.

„A Gyergyói Hoki Klub ellen sok esetben fegyelmezetlenek voltunk és ez okozta a vereséget. Nem szabad olyan hibákat elkövessünk, hogy egy támadáson belül két büntetést szedjünk össze. Ezen mindenképp változtatnunk kell. Ugyanekkora jelentőséggel bír speciális helyzetek megoldása is. A legutóbbi meccsen ez sem működött. A héten ezen játékelemeket gyakoroltuk, hiszen javulnunk kell” – fogalmazta meg gondolatait Hozó Levente másodedző.

közlemény - nyitókép: Gábos Albin

jégkorongErste LigaCsíkszeredai Sportklub
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek