2019. június 26. szerdaJános

A Sepsi OSK megint nyert, és a bajnokság meglepetéscsapatává lépett elő

 utolsó frissítés: 21:12 GMT +2, 2018. szeptember 14.

A Sepsi OSK a mérkőzés hajrájában szerzett gólokkal, 3-0 arányban nyert a Concordia Chiajna otthonában, és beérte a román bajnokságot vezető, 14 pontos FCSB csapatát.

Az Ilfov megyei, műfüves pályán tartott mérkőzés első 75 percében alig volt említésre méltó helyzet. A mérkőzés hajrájában azonban a sepsiszetngyörgyiek háromszor is betaláltak a Concordia kapujába. Először a 76. percben Tandia megpattanó lövése jutott túl a Concordia kapusán. Hét perccel később Nouvier került ziccerbe, és lőtte be a vendégek második gólját, amivel gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés.

Az OSK a hosszabbításban még egyértelműbbé tette a sikerét. Tandia újra szerencsés volt, ziccerbe került Costache kapussal szemben és lőtte be a szentgyörgyiek harmadik gólját.

Forrás: gsp.ro

A Concordia Chiajna nyolc forduló alatt 7 pontot gyűjtött, ez volt a főváros melletti kiscsapat sorozatban harmadik 3-0 arányú veresége. A Spesi OSK viszont anélkül, hogy különösebben jól játszott volna, a bajnokság élére focizta magát, és a nyolcadik forduló első mérkőzése után ugyanannyi ponttal áll, mint a bajnoki tabellát vezető FCSB. (prosport, hírszerk.)

Sepsi OSK
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek