2024. március 19. keddAngelday, József, Bánk

Most az FK Csíkszereda látja vendégül a Sepsi OSK-t

 utolsó frissítés: 13:43 GMT +2, 2018. augusztus 14.

Újabb tesztmeccset játszik egymással az FK Csíkszereda és a Sepsi OSK, a mérkőzést szerda délutánra írták ki, kezdési időpont 17 óra, és ezúttal a csíkszeredai stadionban találkoznak a székelyföldi labdarúgócsapatok.

Az élvonalban szereplő Sepsi OSK és a harmadosztályú FK Csíkszereda július végén Sepsiszentgyörgyön mérkőzött meg. Eugen Neagoe játékosai 7–1-re győzték le a Valentin Suciu által irányított alakulatot. A Sepsi OSK-t korábban a Liga-1-be vezető Suciuval nemrég készítettünk interjút, többek között a volt csapata elleni formaellenőrzőről kérdeztük, a beszélgetés itt érhető el.

A bajnokságban négy forduló után a harmadik helyen álló Sepsi OSK vasárnap 18 órától a FCSB-vel csap össze a bukaresti Nemzeti Arénában. A két együttes egyaránt hét pontot gyűjtött eddig, a Steaua jobb gólarányának köszönhetően második.

Az FK Csíkszereda szombaton Szászhermányban játszik újabb felkészülési mérkőzést a helyi csapattal. A Liga 3 augusztus 25-én kezdődik, a bajnokságba összesen 80 klub nevezett be, a sorsolást pénteken (augusztus 17-én) tartják a Román Labdarúgó Szövetség székházában. Változás az előző idényekhez képest, hogy az új szezonban minden csapatban végig pályán kell legyen két U-20-as és egy U-21-es labdarúgó.  

Nyitókép: FK Csíkszereda / Facebook

FK CsíkszeredaSepsi OSKfutballfelkészülés
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek