2024. március 29. péntekAuguszta

A Serie B-ből érkezik a Kolozsvári CFR új csatára

 utolsó frissítés: 14:51 GMT +2, 2018. július 09.

A Kolozsvári CFR labdarúgóklub kölcsönvette az Atalantától Giuseppe de Lucát, a 26 éves támadó az elmúlt szezonban az olasz másodosztályból kiesett Virtus Entellánál játszott.

A 168 centiméteres középcsatár az Entellánál 35 mérkőzésen lépett pályára, a 2017/18-as idényben hét gólt, ugyanennyi gólpasszt és 13 sárga lapot jegyzett. Korábban a Vicenza és a Bari csapatában szerepelt, szintén kölcsönben, az alábbi összeállítás a Barinál szerzett góljaiból készült.

De Luca beceneve La Zanzara, vagyis A Szúnyog. A tranfermarkt.de szakoldal 900 ezer euróra értékeli az olasz korosztályos válogatottakban megfordult csatárt.

A Kolozsvári CFR honlapján azt is bejelentették, hogy Billel Omrani újabb három évre írt alá. Az Olimpique Marseille-nél nevelkedett francia támadót a rivális FCSB szerette volna Bukarestbe csábítani, de a piros-kékek nem jártak sikerrel.

Az Edward Iordănescu vezette „vasutasok” jelenleg Lengyelországban edzőtáboroznak, a bajnok kolozsvári csapat szombaton (július 14-én) a krajovai Ion Oblemenco Stadionban szuperkupa-meccset játszik a Románia Kupában diadalmaskodó CS U Craiovával.

futballLiga 1Kolozsvári CFR
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek