2024. március 29. péntekAuguszta

Új szerződést írt alá Petrescu a CFR-nél

 utolsó frissítés: 17:18 GMT +2, 2018. április 03.

A Kolozsvári CFR labdarúgóklub vezetői meghosszabbították Dan Petrescu szerződését, az új megállapodás értelmében a Chelsea korábbi hátvédje újabb két szezonon keresztül lehet a csapat vezetőedzője.

A CFR kedden kiadott sajtóközleménye szerint Petrescu kivételes munkát végez az egyesületnél, a csapaton belül jó a hangulat és az eredményekre sem lehet panasz – ezek pedig mind a szerződéshosszabbítás mellett szóltak.

„Hosszú távú projektet kezdtünk el Dan Petrescuval és együtt szeretnénk megvalósítani a célkitűzéseket. Továbbra is sok sikert kívánunk neki a csapatunk kispadján, reméljük, sok örömben lesz még részünk közönsen!” – olvasható a cfr1907.ro klubhonlapon.


fotó: Manases Sándor
A Vasile Miriuță helyére érkező Petrescut tavaly júniusban mutatták be hivatalosan, a rutinos edző akkor két évre szóló szerződést írt alá.

A rájátszás első három fordulója után a CFR második helyen áll, a „vasutasok” ugyanannyi pontot birtokolnak, mint a listavezető FCSB.

Petrescu edzői pályafutása során a Sportul Studențesc, a Rapid București, a Wisla Krakkó, az Unirea Urziceni, a Kuban Krasznodar, a Dinamo Moszkva, a katari Al-Arabi, a Marosvásárhelyi ASA, a kínai Csiangszu Szuning FC, valamint az egyesült arab emírségekbeli Al-Nasr trénere volt.

Agerpres / Lelátó

      

Liga 1futballDan PetrescuKolozsvári CFR
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek