2019. január 24. csütörtökTimót

Két okos igazolással erősített a Sepsi OSK

 utolsó frissítés: 17:29 GMT +2, 2018. január 11.

Két új játékost igazolt a Sepsi OSK - jelentette be Facebookján a klub. A 33 éves portugál középpályás, Filipe Oliveira az egyik, míg a 31 éves elefántcsontparti középhátvéd Ousmane Viera a másik.

Filipe Oliveira korábban a magyarországi Videoton focicsapatában is játszott, bajnoki címet is szerzet az együttessel a 2014/2015-ös idényben. Korábban megfordult már a Chelsea, a Braga, a Torinó és a Parma csapatában is. Legutóbb a ciprusi Anortoszisz csapatában játszott, de ott nyáron lejárt a szerződése, így szabadon igazolhatóként érkezett Sepsiszentgyörgyre. 

Ousmane Viera elefántcsontparti válogatott labdarúgó, korábban játszott már a Kolozsvári CFR és Pandurii csapatában is a román bajnokságban. Előbbivel kupagyőztes, míg utóbbival bajnoki második lett. Utánuk a török első osztályú bajnokság két csapatát is erősítette, a Çaykur Rizespor és az Adanaspor játékosa is volt, de már ő is szabadon igazolhatónak számított. Elefántcsontpart válogatottjával 2014-ben részt vett a világbajnokságon, míg 2015-ben megnyerték az Afrikai Nemzetek Kupáját. (hírszerk.)

Liga 1Sepsi OSK
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek