2019. január 24. csütörtökTimót

Sepsi OSK: a Kolozsvári CFR-től érkezett az új középpályás

 utolsó frissítés: 22:44 GMT +2, 2018. január 09.

Újabb játékossal bővült a Sepsi OSK kerete, a szentgyörgyi labdarúgóklub három évre szóló szerződést kötött Yasin Hameddel.

A Nagyszalontán született román-szudáni középpályás a Kolozsvári CFR-től érkezett, a 18 éves tehetség a Pandurii Târgu Jiu és a Marosvásárhelyi ASA csapatánál is játszott a Liga 1-ben.

A digisport.ro információja szerint az FC Botoșani kölcsönadta nigériai csatárját, Benjamin Kukut a Sepsi OSK-nak. A 22 éves afrikai futballista a 17/18-as szezonban hat bajnoki mérkőzésen lépett pályára, de nem tudott gólt szerezni vagy gólpasszt adni. Az elmúlt idényben minden sorozatot figyelembe véve 38 meccset játszott az FC Botoșani és a Marosvásárhelyi ASA színeiben, ezeken öt gólja és három asszisztja volt.

A rájátszásért hajtó moldvaiak az után adták kölcsön Benjamin Kukut a Sepsinek, hogy leigazolták Bojan Golubovicsot a Medgyesi Gaz Metántól. Vasárnap egy másik román csatárral, a Szaúd-Arábiából hazatérő Mircea Axentevel is megegyeztek az FC Botoșani vezetői. A 30 éves labdarúgó legutóbb az Al-Faisaly FC-nél légióskodott.

Visszatérve a Sepsi OSK-ra, a klub hivatalos közösségi oldalán hétfőn megerősítették azokat a sajtóhíreket, amelyek Daisuke Sato érkezéséről szóltak. A Fülöp-szigeteki válogatott balhátvéd jövő év nyaráig lett a Sepsi játékosa.  

Téli játékosmozgás a Sepsinél:

Érkezett: Jure Obšivač, Daisuke Sato, Albert Dalmau Martínez, Yasin Hamed, Benjamin Kuku (?)

Távozott: Dragoș Huiban, Sandu Iovu, Constantin Grecu, Victor Astafei, Sztefan Nikolics, Răzvan Damian, Ciprian Răduțoiu, Issa Thiaw

futballátigazolásLiga 1Sepsi OSK
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek