2024. március 29. péntekAuguszta

Kyrgios botrányosan könnyen feladta sanghaji meccsét

 utolsó frissítés: 17:37 GMT +2, 2017. október 10.

Az ausztrál Nick Kyrgios megint nem a remek játékával hívta fel magára a nemzetközi sportsajtó figyelmét. A botrányairól híres ausztrál teniszező a Shanghai Rolex Masters elnevezésű tornán viselkedett sportszerűtlenül.

Egy éve Kyrgios szintén Sanghajban szedett össze büntetést, miután rendkívül flegmán teniszezett a német Mischa Zverev ellen. Most újból magára haragította a nézőket, ezúttal az amerikai Steve Johnson volt az ellenfele az első körben.

Johnson ásszal fejezte be a tie-breaket, amivel szettelőnybe került, ekkor Kyrgios váratlanul „bedobta a törölközőt”. Az ausztrál teniszező pacsizott egyet a riválissal, majd a székbíróval is kezet fogott és az öltöző felé vette az irányt.

A bíró hiába kérdezte tőle, hogy szüksége van-e orvosi segítségre, Krgyios semmit nem szólt. Előzőleg pontlevonást kapott a mérkőzésen az ausztrál, miután káromkodott egy kört.

Kyrgios később egy Twitter-üzenettel kért elnézést a teniszrajongóktól. Azt írta, gyomorfájdalmak kínozták, ezért adta fel a meccsét. Ráadásul az edzés során a válla is fájni kezdett...

tenisz
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Virál