2024. március 29. péntekAuguszta

Egygólos hátrányból várhatja a visszavágót a Kolozsvári CFR az Asztana ellen

 utolsó frissítés: 11:03 GMT +2, 2019. július 10.

A Kolozsvári CFR egygólos vereséget szenvedett Kazahsztánban az FK Asztana ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójának odavágóján. A mérkőzés egyetlen gólja a 68. percben született, Postnikov egy szöglet utáni szerezte meg a vezetést csapatának.

A műfüves pályán zajló mérkőzésen Hoban távoli lövése és Culio kihagyott helyzete is reményre adott okot a román bajnok szukrolóinak. A 68. percben bekapott gól után viszont Omrani akár a mérkőzés hőse is lehetett volna, ha nem hagy ki egy hatalmas lehetőséget a 81. percben.

A visszavágót július 17-én játsszák Kolozsváron, 21 órától.

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Dan Petrescu, a Kolozsvári CFR vezetőedzője arról beszélt, hogy a mérkőzésre erősen rányomta a bélyegét, hogy az FK Asztana egy "fomában" levő csapat, Kazahsztánban ugyanis már jó ideje zajlik a bajnokság, míg Romániában csak most hétvégén kezdődik. Kritizálta ugyanakkor a csapatát is, szerinte az eredmény jól tükrözi a játék képét.

"Mindent megteszünk azért, hogy nagyszerű mérkőzést játszunka visszavágón. Meglátjuk, hogy milye formában leszünk, közben még egy bajnoki mérkőzésünk is lesz. Akárhogyan is, az Asztana a favorit, az 1-0 egy nagyszerű eredmény számukra. Reméljük, hogy fordítani tudunk, gólokat kell szereznünk" - mondta Petrescu. (hírszerk., gsp)

KolozsvárKolozsvári CFR
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek