2018. aug. 14. keddMarcell

Fotógaléria: a fair play-től a zászlólopásig

szerk. utolsó frissítés: 12:44 GMT +2, 2018. május 01.

A Sepsi OSK először nyert a bukaresti Dinamo ellen, Pál Árpád fotóival meséljük el a kétgólos hazai sikerrel végződött hétfői mérkőzés történetét.


Bár a bukaresti csapat összeállítása kisérleti jellegűnek tűnt, a Sepsi OSK újabb fontos győzelmet harcolt ki hazai pályán, az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rájátszásának hetedik fordulójában. Eugen Neagoe alakulata egyedüliként veretlen az alsóházban, ahol megőrizte harmadik helyét. A sepsiszentgyörgyi stadionban a női kosárlabda-bajnokságban már harmadik éve aranyérmes Sepsi-SIC játékosai is szurkoltak a fiúknak. A hazaiak tábora sportszerűen buzdította a kedvenceket, miközben a vendégek fanatikusai nehezen viselték a vereséget: Ibrahima Tandia második gólja után, amellyel eldőlt a meccs, az egyik vendégdrukker magyar zászlót lopott a házigazdáktól. A csendőrök könnygázat vetettek be és kiürítették a Dinamo szektorát.

Sepsi vs. DinamoSepsi vs. DinamoSepsi vs. DinamoSepsi vs. DinamoSepsi vs. DinamoSepsi vs. DinamoSepsi vs. DinamoSepsi vs. DinamoSepsi vs. DinamoSepsi vs. DinamoSepsi vs. DinamoSepsi vs. DinamoSepsi vs. DinamoSepsi vs. DinamoSepsi vs. DinamoSepsi vs. Dinamo

futballLiga 1Sepsi OSKDinamo
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Ott Voltunk