2024. március 29. péntekAuguszta

Élőben Brassóból: Sepsi OSK–FCSB percről percre

Orbán Zsolt utolsó frissítés: 23:45 GMT +2, 2018. szeptember 19.

Már az első félidőben eldőlt a Sepsi OSK–FCSB mérkőzés a brassói Tineretului Stadionban, ahol a bukarestiek négy gólt szereztek a kilencven perc során. A háromszéki csapatnak semmi nem akart összejönni vasárnap este a Liga 1 tizenharmadik fordulójában.


A bajnokság állása

A hétfői FC Voluntari–Concordia Chiajna mérkőzés után kéthetes szünet következik a Liga 1-ben. A bajnokságot továbbra is a Kolozsvári CFR vezeti, négy ponttal a FCSB előtt. A Sepsi OSK a tizenkettedik helyen maradt, de a Medgyesi Gázmetán hátránya minimális.

liga 1 - tabella 13.
Infogram

Reakciók

Valentin Suciu: „A Steaua nagyon jó csapat, de úgy érzem, három gólt úgy szereztek, hogy helyzetük sem volt. Ajándékba adtunk az ellenfélnek három gólt, a Steaua pedig nem kegyelmezett. A helyzeteinket nem értékesítettük, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült felnőni a szurkolók szintjére. A vezetőség nem mondott semmit a menesztésemről. Ha mennem kell, elfogadom a sorsomat , többet is elérhettünk volna, de egyelőre nem közöltek velem semmit. Amíg itt vagyok, azon leszek, hogy minél jobban végezzem a dolgom. Sokat tanulhattunk ez alatt a 13 forduló alatt. Pechünk is volt, ráadásul volt, hogy a bírók is ellenünk fújtak. Reméljük, hogy összekapjuk magunkat, és egy másik arcunkat mutatjuk meg a következő időszakban.” 

Hadnagy Attila
: „Nem hiszem, hogy az edzővel lenne probléma nálunk. Változtatni kell a hozzáálláson, gyermeteg hibákat követünk el, felelőtlenek vagyunk. Tizenhét-tizennyolc pontot szerettünk volna begyűjteni, de a hibák sokba kerülnek. Ha nem leszünk keményebbek, ha nem változtatunk valamit biztosan kiesünk.” 

Nicolae Dică: „Nem kaptunk gólt, ez jó dolog. A második félidő elejét kissé könnyedén vettük, a Sepsinek volt néhány helyzete, amit megúsztunk. Gratulálok a fiúknak, amiért jól összpontosítottak a meccs elején. Európa Liga-forduló után érkeztünk Brassóba, ami megnehezítette a dolgunkat, de örülök, hogy ilyen módon tudtunk nyerni.”


22:22, 2017. október 01.

Vége: nagyon simán nyert a FCSB


Az utolsó percekben két veszélyes ellentámadást is vezet a háromszéki csapat, de Astafeinek nem jön össze a becsületgól. A nézők egy része már elhagyta a stadiont, miközben a steauások továbbra is azt szajkózzák, hogy „menjetek haza, menjetek haza”! Végeredmény: Sepsi OSK–FCSB 0–4. A szentgyörgyi keménymag zárásként elénekli a székely himnuszt. 

A teljes, percről percre közvetítés itt olvasható!

FCSBSepsi OSKfutball
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Ott Voltunk