2024. március 28. csütörtökGedeon, Johanna

Futsal: rászámolt ellenfelére az Imperial Wet

szerk. utolsó frissítés: 10:23 GMT +2, 2017. október 16.

Nagyon egyoldalú meccsen, sima győzelmet aratott a Csíkszeredai Imperial Wet alakulata a teremlabdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában a közvetlen rivális Resicabányai Muncitorul ellen.


A csíki csapat ezzel a sikerrel épp a resicai alakulatot előzte meg a tabellán és jött fel a hatodik helyre.

A győzelem és az ezzel járó három pont megszerzése volt a célja a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapatának a román bajnokság hatodik játéknapján, amely során vasárnap este a Resicabányai Muncitorul látogatott az Erőss Zsolt Arénába.

A találkozót megelőzően a Resicabánya volt a hatodik a tabellán hat egységgel, míg őket követte a csíki csapat négy ponttal a hetedik helyen. Így mondhatni rangadó volt, hiszen a közvetlen riválisok találkoztak.

A meccs végül nem hozott rangadót. A csíki csapat a negyedik percben megkezdte a gólparádét Birtalan Barna találatával – öt gólig jutott – és a szünetig hétig meg sem állt. A szünetet követően is tükörsima volt a meccs.

A csíkiak rengeteg helyzetet kihagytak, de közben egy-egy lövés is utat találat a vendégek hálójába. Az utolsó percekre kiengedett a hazai csapat és így a vendég is eljutottak két kapufáig, egy tízméteresig – kihagyták –, majd a szépítő találatig.

A Szőcs Lóránd edző-játékos által dirigált csíki csapat a következő fordulóban már nem számíthat ilyen könnyű meccsre, hiszen az éremre pályázó Székelyudvarhelyi FK lesz a soros ellenfél. Terítéken lesz tehát a székelyföldi és egyben megyei rangadó.

Eredmény

Csíkszeredai Imperial Wet–Resicabányai Muncitorul 11–1 (7–0)
gólszerzők: Birtalan Barna (4., 9., 16., 21., 31.), Arama Ovidiu (6.), Pavel Paul Vladut (11.), Tankó Levente (13.), Dobri Norbert (21., 29.), Szőcs László (39.), illetve Budai Nicolae (40.).

A csíki csapat felállítása: Martin Rubio Viktor (Dospinescu Gica) – Dobri Norbert, Birtalan Barna, Szőcs László, Tankó Levente, Pavel Paul Vladut, Szőcs Lóránd, Arama Ovidiu, Kovács Ákos, Balog Zsolt, Kurkó Márk, Tifán Norbert, Sándor Levente.

Darvas Attila tudósítása

Imperial Wetfutsal
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Aktuális