2024. március 29. péntekAuguszta

Liga 3: rangadót rendeznek Csíkszeredában

szerk. utolsó frissítés: 17:24 GMT +2, 2018. április 20.

Kiemelt fontosságú mérkőzést játszik szombat délután az FK Csíkszereda, a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában az éllovas Bákói Aerostart fogadják a piros-feketék. A csíki fiúknak kötelező győzni, különben elúszhat a feljutás.


A Futball Klub Csíkszereda jelenleg harmadik a tabellán, azonos pontszámmal, de gyengébb gólaránnyal, mint a második Suporter Club Oțelul Galați, miközben az első helyen tanyázó bákóiak előnye hat egység. A bajnokságból már csak néhány forduló van hátra, így a szombati rangadón a feljutás is eldőlhet. Ezt szeretnék elkerülni Bálint László György játékosai, akiknek mindenképp győzniük kell, hogy a pontvadászat hajrájában meg tudják előzni a moldvaiakat.  


fotó: Gábos Albin

„Bákó egy nagyon jó csapat, de hazai pályán vagyunk és a szurkolók segítségével remélem, hogy meg fogjuk szerezni a három pontot. Ha a védelmünk magabiztos lesz, akkor biztosan gólt tudunk rúgni. Örülök, hogy az utolsó két mérkőzésünkön a védelem nagyon jól működött, szervezettek voltunk és a kapus is magabiztos volt, ezek jó előjelek. Az öltözőben a hangulat jó és a fiúk önbizalma is megvan, úgyhogy remélem itthon tartjuk a három pontot” – olvasható Bálint László György vezetőedző nyilatkozata az fkcsikszereda.ro klubhonlapon.

A székely labdarúgócsapat ebben a szezonban kétszer találkozott a Bákói Aerostar együttesével. A Románia Kupa harmadik körében és a bajnokságban is a bákóiak nyertek, előbb 2–0-ra, majd 3–0 arányban.

A szombati mérkőzés 17 órától kezdődik.

futballFK CsíkszeredaLiga 3
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Aktuális