2019. december 9. hétfõNatália

Vége a játéknak, lezárult a Lelátó tippversenye

Lelátó utolsó frissítés: 10:55 GMT +2, 2019. június 04.

Nyerteseket hirdetünk, miután véget ért a Transindex és az OTP Bank Románia tippversenyének első idénye.


A Liverpool 2–0-ra legyőzte a Tottenham alakulatát a madridi BL-döntőben, de a hétvégén nemcsak a Bajnokok Ligája, hanem tippversenyünk is véget ért. Az elmúlt négy hónapban alaposan megdolgoztattuk a tippmaratonra benevezett játékosokat, 17 hét és ugyanennyi forduló alatt összesen 118 foci- és hokimeccs végeredményét lehetett megsaccolni. Igyekeztünk az izgalmasabb összecsapásokból, sok esetben a rangadók közül válogatni, semmiképp sem akartunk könnyű pontszerzési lehetőségeket adni a tippelőknek.

Sikerként könyveljük el, hogy bár első alkalommal írtuk ki a versenyt a Lelátón, 124-en neveztek be, és a játékosok zöme már az első körtől csatlakozott. A tippverseny egyik kihívása volt olykor félretenni a klubszimpátiákat és racionálisan tippelni, már amennyire lehet. A sportban való jártasság mellett kitartónak kellett lenni, és persze jól jött közben egy-egy adag szerencse is. Most pedig következzen a nyertesek kihirdetése!

1. MPeter - 562 pont

A fődíjat, azaz a Xbox One-játékkonzolt az MPeter felhasználónevű tippelő érdemelte ki. Az első helyezett Lewis Hamilton magabiztosságával húzta be a bajnoki címet, s bár rajt-cél győzelemről nem beszélhetünk, MPeter sokáig állt az élen, a hajrában egyértelmű volt, hogy már nem előzhetik meg a többiek.

2. Hunor - 534 pont

A második helyezettnek járó díjra legalább ugyanannyian pályázhattak, mint a főnyereményre, ugyanis az „ezüstérmes” számára a Sepsi OSK labdarúgói által dedikált mezt hirdettük meg. A szerencsés: Hunor, aki stabil teljesítménynek köszönhetően hódította el a különleges piros-fehér dresszt.

3. csaba - 514 pont

A harmadik helyre szintén kiemelkedő tippeléssel befutó csaba egy olyan jégkorongozó felsőjét öltheti magára, aki az Erste Liga legutóbbi idényének egyik legjobbjaként 85 pontot (42 gól+43 assziszt) termelt a Csíkszeredai Sportklub színeiben. A cseh Radim Valcharról van szó, amúgy a kék-fehérek 21-ese az év elején megkapta a román állampolgárságot, így hamarosan akár a divízió I/A-csoportba feljutott válogatottban is szerepet kaphat.

Az első tízben végzett még: Parduc, vandris5, Fradista15, Peter1907CFR, Zolee, mernok82 és szocskee.

A top 3 mellett laptop-hátizsákkal díjaztuk, illetve díjazzuk az adott hónap legjobb játékosait. A májusi hónap legjobbja Fradista15 felhasználónevű játékosunk lett.

A nyerteseknek, valamint a versenyben megmérkőzött összes játékosnak gratulálunk az eredményekért!

Reményeink szerint a következő szezonban meghirdethetjük a tippverseny második idényét, egy kissé újragondolt koncepcióval és értékes nyereményekkel. Mi levontuk a tanulószezon tanulságait, és jóllehet, többnyire pozitív visszajelzéseket kaptunk a játékosoktól, arra kérünk titeket, osszátok meg a játékkal kapcsolatos észrevételeiteket, ezeket az orbanzsolt@transindex.ro címre várjuk.

Lelátótippverseny
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Aktuális