2024. március 28. csütörtökGedeon, Johanna

És a Sepsi OSK új ügyvezető igazgatója: Hadnagy Attila

Lelátó utolsó frissítés: 18:33 GMT +2, 2019. április 25.

Új kihívás vár Hadnagy Attilára a Sepsi OSK-nál, a sepsiszentgyörgyi születésű 38 éves csatárt a klubtulajdonos Diószegi László ügyvezető igazgatónak nevezte ki. Hadnagy az egyesületet 2018 tavasza óta vezető Csinta Samut váltja a menedzsmentben, ahol teljes körű döntési joga lesz.


A klub vezetőségében történt fontos változást Diószegi László egy rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be csütörtök délután. A sepsiszentgyörgyi vállalkozó elmondta, Csinta Samu családi okokra hivatkozva távozott, szerződését közös megegyezéssel bontották fel.

„Úgy döntöttem, Hadnagy Attila fogja átvenni ezt a szerepkört, mától ő a klub új ügyvezető igazgatója. Hadnagy Attilának teljes körű döntési joga van, igazi fociember került a klub élére” – fogalmazott Diószegi, aki megköszönte Csinta Samunak a közös munkát, kiemelve, hogy óriási eredményt értek el együtt, azaz bejutottak az élvonalbeli román bajnokság legjobb hat csapata közé.

Hadnagy teljesen új szerepkörben tevékenykedhet a klubnál - fotó: Manases Sándor/Lelátó

A tulajdonos szerint jövőre is a playoff elérése marad a célkitűzés, és tovább szeretnék folytatni az együttműködést Eugen Neagoe vezetőedzővel.

Diószegi László arról is beszélt, hogy Hadnagynak lényeges szerepe lesz a klubfilozófia kialakításában, amelyre az elmúlt hét évben nem jutott elegendő idő.

A játékospályafutása véghajrájában lévő sepsiszentgyörgyi labdarúgó kijelentette, tapasztalatával és komolyságával segíteni tudja a csapatot jobb helyezések elérésében.

„Az irodából is úgy szeretném vezetni a csapatot, ahogy azt a pályán is tettem. Ez a klub történelmet írt, szeretnénk folytatni a szép eredmények sorát, és biztosan vagyok benne, hogy ezt közösen meg is tudjuk valósítani” – nyilatkozta a karrierje során több mint 200 liga 1-es mérkőzésen pályára lépő csatár.

Hadnagy Attila arra a kérdésre, hogy ebben a szezonban még fog-e játszani, nem adott egyértelmű választ, nemrég viszont a Háromszék napilapnak egy interjúban leszögezte, a jelenlegi idény végén visszavonul. A rutinos csatár az aktuális szezonban kevés játéklehetőséget kapott Eugen Neagoetől, a bajnokságban mindössze hat találkozón játszott, ezek mindegyikén csereként szállt be.

A felsőházi rájátszásban mindeddig nyeretlen Sepsi OSK hétfőn, április 29-én az U Craiova vendége lesz a playoff hetedik fordulójában. A hatodik helyen álló piros-fehérek csupán egy pontot tudtak szerezni az alapszakasz után, és 2019-ban csak egy győzelmük van: februárban a Medgyesi Gaz Metan pályáján nyertek 1–0-ra, azóta viszont hét vereség mellett két döntetlent jegyeztek.

Hadnagy Attila a sajtótájékoztatón arra kérte a szurkolókat, a gyenge eredmények ellenére támogassák a csapatot és látogassanak ki a mérkőzésekre, hiszen nagy szükségük van rájuk.

Liga 1futballHadnagy AttilaSepsi OSK
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Aktuális