2024. március 28. csütörtökGedeon, Johanna

Tippelj a Lelátón és nyerj játékkonzolt!

Lelátó utolsó frissítés: 13:07 GMT +2, 2019. február 08.

Maratoni tippversenyt hirdetünk, a legkitartóbbak értékes nyereményekkel gazdagodnak: a fődíj egy játékkonzol, míg a második és a harmadik helyezettnek sportolók által dedikált mezt postázunk. Havi ajándékcsomagokkal is készülünk. Tippelésre fel!


Véget ért a téli szünet az élvonalbeli román labdarúgóligában, ami jó alkalom arra, hogy elindítsuk tippversenyünket. Az ilyen játékok rendszerint a nagy tornák, világ- és Európa-bajnokságok kiegészítő elemei, mi azonban a Lelátón hosszú távú projektre vállalkozunk. A rajtot február elejére tűztük ki, a befutó pedig június első napjaiban lesz, a madridi BL-döntővel a mi versenyünk is véget ér.

>>> Regisztrációhoz kattintsatok ide!  

A tippverseny oldalán már lehet is regisztrálni, a jelentkezés a játék során végig nyitott marad, de aki a fődíjra hajt, annak nem árt már az első körtől csatlakozni. Ezen a tippmaratonon az értékesebb nyereményeket a legkitartóbbak fogják megszerezni, de azokat is díjazzuk, akik az adott hónapban a legtöbb pontot gyűjtötték.

Heti egy fordulót rendezünk, hét mérkőzéssel, a kiválasztott sportágaink pedig a labdarúgás mellett a jégkorong. Romániai, magyarországi és egyéb külföldi bajnokságok, versenysorozatok meccsei egyaránt bekerülnek a programba, a tippeket pedig legkésőbb öt perccel a kezdési időpontok előtt kell leadni!

Röviden a pontozásról: aki eltalálja az adott mérkőzés pontos eredményét 10; aki jól tippel a végkimenetelre 6, aki pedig az egyik csapat góljainak számát saccolja meg helyesen 2 pontot szerez. A meccsenkénti pontok összeadódnak, így alakul ki a játékosok közti ranglista. A részletes szabályzat megtalálható a tippjáték oldalán, az első forduló mérkőzéseinek társaságában.     

Az egyik nyeremény: dedikált mez a Sepsi OSK játékosaitól

Az összesített rangsor első helyezettjének nyereménye egy Xbox One típusú játékkonzol. A második helyezett egy Sepsi OSK mezt nyer, amelyet a csapat sztárjai is aláírtak. Készültünk havi ajándékcsomagokkal is – laptop hátizsákot nyernek azok, akik az adott hónapban a legtöbb pontot gyűjtötték, tehát nem föltétlenül a ranglista aktuális éllovasa.

A tippverseny első fordulójának programja:

Csütörtök (február 7.)
Felkészülési jégkorong-mérkőzés: Szlovénia–Magyarország (20.00)

Szombat (február (9.)
Bundesliga: Bayern München–Schalke (19.30)
Liga 1: Sepsi OSK–Dinamo (20.00)

Vasárnap (febuár 10.)
Felkészülési jégkorong-mérkőzés: Ukrajna–Románia (13.00)
Premier League: Manchester City–Chelsea (18.00) 
Liga 1: Universitatea Craiova–Kolozsvári CFR (21.00)

Hétfő (február 11.)
Liga 1: FCSB–FC Hermannstadt (20.00)

Hajrá, tippelésre fel!

Lelátótippverseny
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Aktuális