2018. november 16. péntekÖdön

Fotógaléria az erdélyi focirangadóról

Lelátó utolsó frissítés: 15:57 GMT +2, 2018. október 29.

Kemény párharcok, egy kiállítás, három gól, a végén pedig tizenegyes és CFR-siker – így lehetne röviden összefoglalni az élvonalbeli román labdarúgó-bajnokság Sepsiszentgyörgyön játszott vasárnap esti rangadóját.


A Sepsi OSK-nak harmadik próbálkozásra sem sikerült a pontszerzés a Kolozsvári CFR-rel szemben. A vasutasgárda az elmúlt szezonban idegenben és hazai pályán is 2–0-ra nyert az élvonalban akkor még újoncnak számító háromszékiek ellen, a két csapat harmadik tétmeccsén pedig 2–1 arányú sikert ünnepelhetett a címvédő. Antonio Conceicao legénysége nem nyújtott kiemelkedő teljesítményt Sepsiszentgyörgyön, de emberhátrányban is sikerült kiharcolta a győzelmet. A mérkőzésről itt közöltünk helyszíni tudósítást, az edzői reakciókról itt írtunk, zárásként pedig jöjjön egy fotógaléria. A képeket Pál Árpád készítette.

futballLiga 1Sepsi OSKKolozsvári CFRfotógaléria
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Aktuális

Topligák: csúcsmeccsek City-, Dortmund- és Juve-diadallal

Topligák: csúcsmeccsek City-, Dortmund- és Juve-diadallal

Angol nyelvterületen csak Super Sundayként, azaz Szuper Vasárnapként emlegetik az olyan játéknapokat, melyeken több rangadót is rendeznek. A mostanit nyugodtan illethetjük a fenti jelzővel, hiszen Angliában a manchesteri derby volt terítéken, a Serie A-ban összecsapott a két nagy rivális AC Milan és Juventus, Németországban pedig a Klassiker szegezte képernyők elé a nézőket. Ám ezeken kívül is tartogatott érdekességeket a hétvége, hagyományos összeállításunkban ezekből szemezgetünk.