2024. március 29. péntekAuguszta

Valentin Suciu elfogadta az FK Csíkszereda felkérését

szerk. utolsó frissítés: 16:41 GMT +2, 2018. január 11.

A Sepsi OSK volt vezetőedzője az FK Csíkszerdánál folytatja karrierjét, Valentin Suciu a távozó Vég Csongortól veszi át az U17-es csapat irányítását – írja az fkcsikszereda.ro


A sepsiszentgyörgyi csapatot az élvonalba juttató Suciu szezon közben veszítette el az állását az OSK-nál. Helyére Eugen Neagoét nevezték ki a piros-fehérek vezetői. A jelenleg 37 éves Suciu a 2012–13-as idényben a Liga 3-ban szereplő FC Zágont edzette, majd a Sepsi OSK-val ért el egyre nagyobb sikereket. Valentin Suciu most új kihívás előtt áll, az FK Csíkszereda U17-es labdarúgóit fogja felkészíteni:

„Ez számomra egy új kihívás, hisz hasonló korosztállyal még nem dolgoztam, de mindennek eljön az ideje egyszer. Bevallom őszintén, hogy kicsit tartottam ettől, mert ugye a kamaszkor a legveszélyesebb a játékosoknak a nevelésében és a fiataloknak is egy veszélyes időszak. De, úgy gondolom és remélem, hogy meg fogok tudni birkózni ezzel a feladattal” – idézi az edzőt a Futball Klub Csíkszereda honlapja.

Suciu elmondta, nagyon jó munkakörülményeket talált Csíkszeredában, szerinte az országban ifjúsági szinten a Székely Labdarúgó Akadémiánál vannak a legjobb feltételek. Az edző elárulta, hogy egyelőre ingáznia kell Sepsiszentgyörgy és Csíkszereda között, mivel egyik napról a másikra nem tudja felköltöztetni a családját.

FK Csíkszereda
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Aktuális