2024. március 29. péntekAuguszta

Videó: potyogtak a gólok, ikszelt az FK Csíkszereda

szerk. utolsó frissítés: 16:28 GMT +2, 2017. november 13.

A gyenge kezdés után feljavult az FK Csíkszereda játéka a CSM Focșani pályáján, de a három pontot ezúttal nem tudta megszerezni Bálint László György csapata.


A labdarúgó Liga 3 tizenegyedik fordulójában a csíkiak 2–0-ra győztek hazai pályán a Székelyudvarhelyi FC ellen. Az elmúlt hétvégén így idegenbeli mérkőzés következett, a középmezőnyben tanyázó CSM Focșani volt az ellenfél.

Akárcsak a székely rangadón, most is Györgyi Arthur és Hodgyai László talált be a csíki csapatból, de a két gól csak döntetlent ért a Vrancea megyeiekkel szemben. A vendégek nagyon gyengén kezdtek, a 10. percben Pasăre, majd kevéssel ez után Predoiu lőtte a labdát Horvát Adrián kapujába. Az FK Csíkszereda már az első félidőben egyenlített, viszont a második játékrészben nem született újabb gól, 2–2 maradt a végeredmény.

Az FK Csíkszereda összeállítása: Horvát – Lőrincz, Csiszer, Vizi (Ilyés 77.), Csürös (Benkő-Bíró 58.), Bartók, Savin, Györgyi, Hodgyai, Pál, Bajkó (Eder 69.).

Bálint László György vezetőedző így értékelte a döntetlennel végződött bajnokit a klub honlapjának:

„Az utóbbi időben ez egy nagy probléma a csapatnál, hogy mindig az első 15 percben hátrányba kerülünk és onnantól kezdve futunk az eredmény után. Nagyon zavar és nem értem miért kezdjük ilyen gyengén a meccseket, főleg úgy, hogy az utóbbi hetekben ezt gyakoroltuk és ezen dolgoztunk, hogy a védelemben nagyon kell vigyázni, mert az ellenfélnek van két nagyon jó csatára. Ez nem sikerült, mindkét csatár betalált és ajándékgóllal nehéz helyzetbe hoztuk magunkat. Ezek után mindig nagyon nehéz az egyenlítés.

Azt viszont hozzátenném, hogy a fiúk jól összeszedték magukat és sikerült kiegyenlíteni, de az ellenfélnek szerencséje volt a második góllal, mert sportszerűtlen helyzetben rúgták, amikor az egyik játékosom a földön hevert és folytatták a játékot, ez nem volt fairplay. De, nem ezen múlott a győzelmünk, mi hibáztunk és csak abban bízom, hogy ez a két pont ne legyen döntő a végén.”

FK Csíkszeredafutball
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Aktuális