2018. december 19. szerdaViola

Exkluzív: visszatér a Sportklubhoz Pjotr Szcsasztlivij!

Orbán Zsolt Orbán Zsolt utolsó frissítés: 22:53 GMT +2, 2017. november 10.

Mégsem lesz a KHL-ben szereplő HC Slovan Bratislava játékosa Pjotr Szcsasztlivij, az orosz klasszis úgy tudjuk, visszatér a Csíkszeredai Sportklubhoz.


Szcsasztlivij nemrég négy Erste Liga-mérkőzésen lépett jégre a kék-fehéreknél, klasszisát pedig azonnal igazolta: három gólt és négy asszisztot jegyzett a találkozókon.

Múlt héten a Csíkszeredai Sportklub közleményben jelezte, hogy az NHL-ben és a KHL-ben is megfordult orosz elhagyja a csapatot, ugyanis ajánlatot kapott a pozsonyi Slovántól. A Fradi elleni hazai mérkőzésen el is búcsúzott Szcsasztlivij, de úgy tűnik, nem sikerült szerződést kötnie a pozsonyi alakulattal.

A Slovan honlapján péntekig semmi olyan információ nem jelent meg, hogy leigazolták volna az orosz jégkorong-válogatott egykori kapitányát.

Információink szerint a csíkszeredai jégkorongcsapat vezetősége a napokban újra megegyezett a 38 éves orosz sportolóval. A Lelátó úgy értesült, Pjotr Szcsasztlivij hamarosan visszatér Csíkszeredába.


fotó: Pál Zoltán

Frissítés: Darvas Attila, a Csíkszeredai Sportklub sajtósa érdeklődésünkre megerősítette, hogy a székelyföldi sportegyesület vezetősége valóban tárgyalt az orosz hokissal, de további részleteket nem osztott meg portálunkkal. Időközben felvettük a kapcsolatot a HC Slovan Bratislava sajtófelelősével, akinél arról érdeklődtünk, miért nem jött létre az átigazolás. Válaszával később visszatérünk!

Csíkszeredai Sportklubjégkorong
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Aktuális

Meddig húzhatja Mourinho?

Meddig húzhatja Mourinho?

A hétvégi topligás meccsdömping kínálatából toronymagasan kiemelkedett a Liverpool–Manchester United mérkőzés, az angol futball egyik legkiélezettebb rangadója. A meccs viszont csak nevében bizonyult rangadónak, a hazaiak simán verték a Vörös Ördögöket. Spanyolországban nyerni tudtak az esélyesek, a Bundesligában a Bayern ismét régi fényében kezd ragyogni, míg a Serie A dobogósai a minimalizmusra esküdtek a mögöttünk hagyott fordulóban.